Masz ochotę na muffina z borówkami na śniadanie? A gdyby jeszcze ten muffin był zdrowy, pełnowartościowy i sycący? Mówisz niemożliwe? Możliwe! Wystarczy że do owsianego smoothie borówkowego dodasz szczyptę cynamonu i wanilii ...a smoothie nabiera nowego smaku - muffin w płynie!
- 1/2 szklanki płatków owsianych bezglutenowych
- 1 szklanka mrożonych borówek
- 1 szklanka jogurtu waniliowego
- 1/2 szklanki mleka*
- 1 łyżeczka miodu
- 1/2 łyżeczki cynamonu
*Możesz użyć zwykłe mleko, mleko odtłuszczone, mleko migdałowe, lub ulubiony rodzaj mleka.
KROK 1:
Zmiel na proszek płatki owsiane. Dodaj do nich mrożone borówki, jogurt, mleko, miód, wanilę i cynamon. Zmiksuj na jednolitą masę.
PODAWAJ OD RAZU!
KROK 1:
Zmiel na proszek płatki owsiane. Dodaj do nich mrożone borówki, jogurt, mleko, miód, wanilę i cynamon. Zmiksuj na jednolitą masę.
PODAWAJ OD RAZU!
Smacznego ;)
uwielbiam!
OdpowiedzUsuńKoniecznie wypróbuj ;)
Usuńpiękne :)
OdpowiedzUsuńDziękuje bardzo ;)
Usuń10/10 bardzo dobre. Polecam
OdpowiedzUsuń